Voor internet (websites), hosting, software en consultancy voor uw bedrijf of instelling bent u bij Nexu aan het juiste adres. Nexu als gespecialiseerde onderneming heeft voor elke vraag een oplossing in de vorm van een gebruiksvriendelijk product of een betrouwbare dienst.

Nexu ontwikkelt producten en diensten volledig toegespitst op uw situatie en ingericht naar uw wensen. Maatwerk, globale producten, lichte aanpassingen, wij maken wat bij u past. Zo realiseren wij een eindresultaat dat werkt en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf of instelling verhoogt.

Bij specifieke eisen kan het zijn dat we samenwerken met een externe partner om uw softwareproject tot een goed einde te brengen. Nexu fungeert steeds als uw aanspreekpunt en totaalopvolger.

Internet (webdesign en webontwikkeling)

Een website is voor bedrijven en instellingen van onschatbare waarde. U wilt dat uw website er aantrekkelijk uitziet, dat uw website optimaal functioneert én dat uw website goed wordt bezocht. Nexu zorgt hiervoor. Van ontwerp tot functionaliteit en van hosting tot zoekmachine optimalisatie (SEO – Search Engine Optimalisation).

Hosting

Nexu verzorgt de registratie van uw domeinnaam en de complete hosting van uw website. Wenst u daarbij ook nog dat wij uw website ontwikkelen? Geen probleem! Wij bieden u verschillende oplossingen, zowel met als zonder CMS.

Wilt u dagelijks een back-up van uw computernetwerk en een goede bescherming tegen spam en virussen? Geen probleem. Wij bieden u de continuïteit en betrouwbaarheid die u voor uw computernetwerk wenst ook als gehoste oplossing in de cloud.