Met Nexu als business ICT-partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor verschillende foumules.

Nexu vormt het centrale aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde zaken. Dit gaat verder dan uw computer alleen, we denken hier bijvoorbeeld aan uw uitstraling naar de buitenwereld toe (website, huisstijl,…),  het plannen van noodscenario’s bij het verdwijnen van uw volledige IT infrastructuur, diefstal van uw bedrijfsgegevens,… Elk ICT aspect binnen uw onderneming verdient de nodige aandacht.

De meerwaarde van Nexu wordt gecreëerd door zijn flexibiliteit, wij zijn daar wanneer het nodig is. Dit gaat van algemeen onderhoud en controle tot het verhelpen van probleemsituaties.

Persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel. Communicatie is volgens ons de sleutel tot succes. Mede omdat wij niet constant fysiek aanwezig zijn in uw onderneming is een continue en objectieve communicatie noodzakelijk. Op deze manier worden ook opportuniteiten gecreëerd en mede de efficiëntie verhoogt.

Mocht u vragen hebben of bent u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend gesprek om de diensten van Nexu beter te leren kennen dan kan u ons steeds contacteren via onze contactpagina.