banner

Nexu is geboren vanuit de filosofie dat er met de juiste dingen op de juiste plaats mooie resultaten geboekt kunnen worden.

 

“Success” is voor ons heel belangrijk. We hebben het hier niet alleen over ons eigen succes, maar vooral over het succes dat onze klanten genieten. Wanneer wij er voor kunnen zorgen dat onze klanten efficiënt, effectief en en vlot kunnen beschikken over hun IT omgeving dan noemen wij dit een “succes”. De tevredenheid van de klant is uiteindelijk ook gewoon waar het om draait, en het zijn onze technische capaciteiten die daarvoor zorgen.

“Science” of wetenschap. We gaan er van uit dat één plus één gelijk is aan twee. Niet meer, niet minder. Om onze bovenstaande boodschap te bereiken zijn er bepaalde ingrediënten nodig. Nexu is het kleefmiddel tussen u en uw IT.

“Conditions” of voorwaarden zijn waar Nexu voor zorgt. Nexu gaat uit van enkele belangrijke zaken die nodig zijn om onze doelstellingen te bereiken. We kunnen u een hele lijst geven van de zaken die nodig zijn maar we geven u diegene die voor ons het allerbelangrijkste zijn. WYSIWYG is duidelijk, What You See Is What You Get, wij gaan voor een no-nonsense aanpak. Alleen het bruikbare resultaat is wat telt, al de rest is van geen belang voor u als klant. Onze kennis zorgt voor de juiste input, anders had u ons niet nodig. Wij zorgen dat we steeds mee zijn met de recentste goede trends in IT. Efficiëntie is dan weer het makkelijkst uit te drukken, dit drukken we uit in geld. Het minder geld uw IT kost, of hoe meer geld uw IT oplevert, hoe beter het resultaat. Maar waar het vaak om draait en IT en wat vaak wordt vergeten is samenwerking. Hier differentieert Nexu zich sterk van andere spelers. Wij praten met onze klanten, dit is de enige manier om te weten wat er nu echt nodig is.

“Results” of resultaat. Dit spreekt voor zich, als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

 

eticphotshop